Werkwijze

Van het begin tot het einde werken wij binnen het proces van een verlichtingsproject gezamenlijk met en in opdracht van de installateur om lichtoplossingen te realiseren. Van advies en het vinden van de juiste armaturen tot deskundige montage en support na installatie.

Ook voor professioneel maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot netwerk van hoogwaardige fabrikanten. Door onze merkonafhankelijke benadering kunnen wij creatieve en kostenbesparende lichtoplossingen leveren voor de meest uiteenlopende projecten.

Inventarisatie

Tijdens de inventarisatiefase worden de wensen, en de eisen van de opdrachtgever vastgelegd. Dit kan tijdens een 1 op 1 bezoek of eventueel via een online meeting. Hierbij gaat onze voorkeur uiteraard uit naar een 1 op 1 bezoek. 

Lichtadvies

Door eerst een lichtadvies te geven kunnen wij een goede voorbereiding maken voor het uiteindelijke lichtplan. In dit advies worden zaken als lichtkleuren evt. domotica (dimmen of gewoon aan/uit) besproken, en ook bijvoorbeeld de functies van de ruimtes aangegeven. Hierbij wordt dan rekening gehouden met de juiste UGR.

Lichtplan

Het lichtplan geeft uiteindelijk inzicht in de toegepaste armaturen, de juiste lichtwaardes, het rendement en lichtcomfort. Dit kunnen we onderbouwen door een virtueel uitgewerkte 3D berekening.

Offerte

Als het lichtplan en advies is goed gekeurd, gaan we over tot het aanbieden van de offerte. Deze is altijd exclusief montage. (we kunnen dit wel aanbieden).

Uitvoering

Als de offerte geaccordeerd is, gaan we met onze partners aan het werk om uw project aan te leveren zoals u en eventueel uw installateur dat wensen. Project verpakking en coderingen op de verpakkingen zijn bij ons geen enkel probleem.

Aftersales

Tot slot zullen we na het leveren van de laatste armaturen u een LIORIS 5 jaar garantiecertificaat aanbieden waarin precies het aantal toegepaste armaturen wordt benoemd, ook dit kan eventueel weer met coderingen. Tevens kunnen we dan in overleg (bij Retail en Horeca) evt de laatste puntjes op de i zetten met het uitlichten van de winkel.