Over LIORIS

Sinds 2007 is LIORIS uw Partner van ontwerp tot en met het leveren van Verlichtingsarmaturen en Retailconcepten.

Van het begin tot het einde begeleiden wij het proces van een verlichtingsproject gezamenlijk met en in opdracht van de installateur/eindgebruiker om lichtoplossingen te realiseren.

Ons leveringsprogramma omvat het leveren van verlichtingsarmaturen voor de Retail, Onderwijs, Utiliteit HORECA, evenals straatverlichting en parkeerplaatsen. Flexibiliteit in kleine en grote hoeveelheden de innovatieve technologische uitrusting die verandering van productie mogelijk maakt, stelt ons in staat om de bestellingen in korte tijd te voltooien.

Met bij voorkeur Europese fabrieken dragen bij tot een dynamische levering van alle benodigde producten, LIORIS legt de nadruk op maximale tevredenheid van de klanten en eindgebruikers, Operationele en strategische flexibiliteit zijn de middelen om onze doelen te bereiken.

Onze expertise

Lichtontwerp & advies

Wij leveren een financieel en verantwoordelijkheid ontwerp.

Montage

Montage en begeleiding zonder gezeur.

Projectondersteuning

Wij zijn een merkonafhankelijke lichtleverancier.

Duurzaamheid en recycling

Milieuvriendelijk staat voor LIORIS hoog in het vaandel geschreven. Wij vinden het belangrijk dat we, en u investeren in duurzame energie. De producten van LIORIS dragen dan hier ook voor de volle 100 % aan bij.

Projectgebonden verlichting

Bent u benieuwd naar ons portfolio? Bekijk de projecten welke geleverd hebben en waar we trots op zijn. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. OF het nu gaat om een museum, Hotel of een kantoor wij kunnen dit voor u invullen met elk budget.

Goede verlichting hoeft niet duur te zijn als er maar een goed plan achter zit.